Roadtrip

Igår landade vi i Manchester och plockade upp vår hyrbil (känns väldigt mycket vuxenpoäng att hyra en bil) och körde upp till Cumbria och Frasers föräldrar.









Ally var superlugn och glad hela morgonen på alla olika flygplatser, men han somnade gott i bilen sen och sov mesta vägen som tur var. Han var rätt trött märkte vi när vi kom fram och han fick ett litet sammanbrott. Tog ett tag innan han verkade ha tagit in och hanterat att han var på ett nytt ställe igen med nya människor. Idag är han mycket gladare.

Igår fick vi en galet god middag med mina favvorätter från det engelska köket - steak and ale pie och sticky toffee pudding. Ikväll kommer Frasers bror med fru och ettåring, så då blir det full rulle - och imorgon firar vi hans morföräldrars 60-åriga bröllopsdag.

Idag testade vi att bära Ally på ryggen i bärsjalen - eller Fraser testade, jag gick bredvid. Det gick bra, så nu kan vi gå några rejäla långpromenader när vi är på Isle of Skye! Ska bli väldigt härligt att komma dit - och spännande.

Kommentarer
Postat av: Eva

Det ser så konstigt ut med föraren på höger sida!! Lodjuret med ser jag!

2012-04-03 @ 07:30:13
Postat av: Paula

Laurie the Lynx är alltid med!

2012-04-03 @ 16:25:29
URL: http://paulabrante.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0